sâmbătă, 13 martie 2010

parsivul... animalul.

Parsivul e rezultatul unei partide de sex in 3 intre egoism, mandrie si ura. Este o specie des intalnita pe aceasta planeta, care ni se baga pe sub piele...e un fel de capusha..il recunosti greu, pentru ca el ti se vinde tie sub eticheta de "prieten" fara a avea un termen de valabilitate, iar tu il cumperi foarte usor pentru ca vrei sa ai raftul cu prieteni cat mai bogat...Dar in realitate el se se lipeste de tine exact ca o lipitoare si suge din tine ce ii place lui, bucurandu-se de suferinta ta.. uneori muscatura de Parsiv poate fi letala.
Incearca sa iti fie cat mai aproape si iti sta in umbra, privind cum tu construiesti, iar cand intorci capul el darama tot ce ai muncit..Esti deprimat, iar el iti e aproape, sa il cumperi din nou... te va face sa ai atata incredere in el incat intr-un moment de neatentie, iti poate lua tot. absolut. te poti trezi in strada vandut pe 3 galbeni...dar nu esti tu vinovat pentru asta, e vorba de limitările lui...
Iti impartasesti gandurile cu el, iar el se preface ca te intelege, dar de fapt e ca si cum ai da o stire la un ziar local. totul se naruie, te simti tradat, dar nu te poti trezi, pentru ca esti inconjurat de multi"prieteni", si nu stii care dintre ei e iuda...iar cand afli doare al naibii de tare... dar el se v-a eticheta in continuare ca fiindu-ti prieten.. e greu sa ti capul sus in lumea lor, si e greu sa poti fi original printre ei. parsivul are tot timpul garda sus, si e pregatit sa iti fure ideile, gandurile si sufletul sa le impartaseasca altora... pentru ca el nu are creier, nu are suflet, nu are sentimente...este ca un qiurtosh...dulce pe dinafara si gol pe dinauntru.
In viata ti-e dat sa intalnesti multi oameni... unii te vor dezamagii, altii te vor vinde , iar cu putini dintre ei ajungi sa joci sah in parc la batranete.
E al naibii de greu cand iti faci prieteni noi sa ajungi sa le cunosti adevarata valoare .
Dar intotdeauna te poti baza pe un prieten, doi, pe care-i tii in suflet din copilarie.
Parsivul este unisex, iar cand este prins asupra faptului implinit, el neaga cu desavarsire si te convinge in fata lui, ca nu ai dreptate. dar bibeloul odata spart, se cunoaste unde e lipit..
Un parsiv este destept in ideea lui, viclean, si are un plan bine stabilit pe care il urmeaza..., tu trebuie sa iti mentii pozitia si sa ramai imun la raul si barfa lui, si sa te feresti de ea fara sa o transmiti mai departe...nu il subestimati pentru ca nu este prost. e greu sa fi corect si cu sufletul curat...

..simtindu-te tradat, te vei descotorosi de el, iar el se va rataci treptat de urmele tale... esti dezamagit, si incepi sa te feresti de toti, te pierzi de realitate si de valorile prieteniei, ajungi sa nu mai ai indredere in nimeni si sa te multumesti numai cu tine...cu toti am cunoscut unul, sau urmeaza sa-l descoperim. dar nu va fie frica, ramaneti cu capul sus pentru ca noi ramanem , iar ei trec... nu te deschide in fata unui om care tot timpul iti povesteste ce fac altii.. spune-i doar ce vrei tu, sa auda lumea...

...multa lume, putini oameni...








PARȘÍV adj. v. corupt, decăzut, depravat, desfrânat, destrăbălat, dezmățat, grețos, imoral, infam, josnic, mișel, mișelesc, mizerabil, mârșav, nedemn, nelegiuit, nemernic, nerușinat, netrebnic, pervertit, rușinos, scelerat, scârbos, stricat, ticălos, vicios.

Un comentariu:

Anonim spunea...

2 ,10.

Trimiteți un comentariu