marți, 2 martie 2010

miros de enduro-padure

... primavara...te imbie cu parfumuri de zambile, ghiocei si alte arome de sezon, te face mai optimist, te face sa zambesti, sa te trezesti mai usor dimineata, se mareste ziua, mai dispar din hainele de pe noi, avem pofta de viata...asta simtim majoritatea dintre noi....

Eu ìubesc primavara din alte motive...e cel mai bun anotimp pentru sporturile noroioase. padurea incepe sa prinda viata, e noroi de la toiprea zapezilor, si e racoare.
Padurea are un miros foarte aromat in perioada asta,aproape ca ii simti gustul... mai ales daca e amestecat cu gazele de esapament ale unui motor in 2 timpi, si eventual ceva ligamente intinse :))))).. ( andrei stie )
Enduro e un sport care iti da o motocicleta, sa te simti liber, dar drumul nu iti este presarat cu flori..se intampla mai cazi in cap intr-o groapa cu noroi, sa faci o lumanare, sa cada motocicleta peste tine, dar te ridici, te scuturi de noroi sau nu, si pleci mai departe.
Sper sa ajung cat mai repede in padure, sa intampin rauri, noroaie, cazaturi, dealuri, carari si munti.
Va recomand o plimbare in aer liber la poalele muntelui.

VA PUP. din varful dealului.

Un comentariu:

Pierra spunea...

Florinele esti cel mai tare. Cel mai optimist si mai sensibil baiet pe care am avut norocul sa-l cunosc. PS Acum inteleg coada aia mare de fete din fata blocului tau :d

Trimiteți un comentariu